Nekretnine

Ako planirate kupnju ili prodaju nekretnine najlakši način da dođete do kupca ili da se započne pretraga za vlastitim stanom je svakako posjet jednom od hrvatskih internetskih portala za nekretnine. Oni su dijelom zamijenili ili pak idu ruku pod ruku s također popularnim tiskanim malim oglasnicima. S portalima za nekretnine je dobro to što se ne mora ići na kiosk po oglasnik, nego se ne izlazeći iz kuće, u miru vlastitog doma samo klikom miša na portalima kao što su Njuškalo.hr, Go-home, Nekretnine-prodaja, Centar nekretnina, Crozilla, Nekretnine.net i slični mogu pregledati deseci tisuća stanova, obiteljskih kuća i raznih nekretnina.

Ponuda je velika, a neke se nekretnine nude na više različitih portala po različitim uvjetima i cijenama. Iscrpne su i informacije o nekretnini te su ih svi slično koncipirali tako da su navedeni mjesto, dio grada i ulica, vrsta nekretnine, broj katova i ukupna površina nekretnine. Koga zanima tu su i informacije o tome kada je oglas objavljen i koliko puta je pregledan, a za većinu nekretnina objavljena je i galerija fotografija različitih prostorija.

Ako se želite informirati o kupnji i prodaji nekretnine za vas smo pripremili nekoliko informativnih tekstova koji će vam pri tome zasigurno pomoći. Nadamo se da ćete uz naše savjete i pomoć različitih portala uspjeti pronaći nekretninu koja zadovoljava vaše prohtjeve i kriterije, ako ne pronađete ili ste se odlučili za gradnju novog životnog prostora ili opremanje postojeće nekretnine, tu smo da Vam pomognemo. Na našim stranicama potražite savijete za gradnju opremanje i uređenje.

Upuštate li se u kupoprodaju nekretnine svakako savjetujemo da se obratite i nekoj od agencija za nekretnine kako bi olakšali i možda ubrzali proces preprodaje nekretnine. Agencije za nekretnine ili agent za nekretnine nerjetko igra ključnu ulogu u prometu nekretninama, oni prvenstveno pomažu kupcima pronalazak idealne nekretnine ali tu su i da savjetodavno djeluju ne samo po pitanju nekretnina nego i zakonskih obaveza koje proizlaze kod poslovanja s nekretninom.

stanovi

Stanovi

Stan u zajedničkoj zgradi rješenje je stambenog pitanja za mnogobrojne stanovnike gotovo svih gradova. Imati vlastiit stan mnogima je prioritet…

Prodaja kuća

Danas se u ponudi mogu pronaći gotove kuće starije gradnje ili pak novogradnja gdje se nude kuće po sistemu ključ…

Pasivna kuća

Prva pasivna kuća sagrađena je u Njemačkoj 1991 godine. Radilo se o jednoj studiji koju je nadgledalo i njemačko ministarstvo…

Montažne kuće

Vlastita kuća kao dom danas je čarobna riječ za tisuće obitelji, o svoja četiri vlastita zida maštaju svi i stari…