Zavjese

Zavjese Vas nikako ne bi smjele štititi samo od neželjenih pogleda. Zavjesa može svakom prozoru dati dodatni šarm i još više ga naglasiti i uljepšati, a vašem prostoru udahnut će dašak elegancije.

Koja boja zavjese, uzorak i kojih dimenzija će biti zavjesa ovisi o vama i vašem prozoru. Preporučuju se sve boje osim bijele, jer poznato je da se na bijeloj vidi gotovo sve. Pastelne boje i prirodne boje svakako su dobar izbor za prostorije u kojima se puši i u kojima se kreću pušaći, a ne možete pogriješiti niti nekom živom bojom kao što su plava, crvena ili ljubičasta.

Za spavaće sobe preporučujemo crne zavjese koje će se istaknuti u vašoj spavaćoj sobi, a ujedno će štititi od danjeg svjetla. Pravilnom kombinacijom karniša i dekora sa zavjesama u svakoj ćete sobi učiniti boravak ugodnijim i ljepšim.

Na tržištu je moguće pronaći relativno dobar izbor zavjesa, no budite spremni za određene modele izdvojiti i veću sumu novaca jer moderne i kvalitetne zavjese nikako nisu jeftine, dodatni problem može iskrsnut ako zavjese nisu odgovarajuće dimenzijama prozora, te je potrebno izvršiti skraćivanje koje bi svakako trebalo povjeriti pouzdanim rukama kako se ne bi desile greške i neravnine.