Ormari

Ormar je puno više od običnog prostora za odlaganje vaših stvari i ovaj klasični komad namještaja postoji već stotinama godina. To je svestrani namještaj koji ne samo da služi kao bitan dio dekoracije vaše sobe, već također pomaže da vaš osobni prostor ostane bez nereda. Kada je riječ o odabiru odgovarajućeg ormara, bit ćete razmaženi izborom zbog velike raznolikosti koja vam je dostupna. Od ugradbenih ormara do samostojećih ormara, od klasičnih ormara od drva do modernih i elegantnih ormara od stakla, mogućnosti su beskrajne. Odabir pravog ormarića za vaš prostor može biti velik zadatak.

Nikad dosta mjesta zar ne, uvijek se nađe nešto novo za pospremiti i odložiti, a ima li boljeg mjesta nego u ormar. Ormara ima raznih i izrađeni su od svih vrsta materijala. Ponekad su ormari u nekakvim nazovimo standardnim dimenzijama i dostupni su u gotovo svakom trgovačkom centru. Postoje i malo kvalitetniji ormari izrađeni od kvalitetnijih materijala kao što su puno drvo i oni malo ljepši dizajnerski koji će se uklopiti u interijer i učiniti ga ljepšim i bogatijim prostorom, a tu su i nezaobilazni ugradbeni ormari koji se u nekim kućama i stanovima polako pretvaraju u dodatnih 20m2 garderobe.

U današnje vrijeme gotovo da i nema stambenog prostora u kojem nema ormara ili barem nekog manjeg ormarića. Gotovo u svakom stanu ili kući odmah na ulazu nalazi se ormar za cipele i najčešče ormar za kapute i jakne. U svakoj sobi imamo ormar u koji odlažemo stvari, odjeću, obuću a nerjetko ormari služe i kao ostava za sve stvari koje nisu često u upotrebi no ipak ih povremeno zatrebamo. Vrlo bitna stvar kod svakog ormara definitivno je njegov raspored polica, prečki i ladica, jer sa dobrom organizacijom u ormaru možete uštedjeti na prostoru, no i znatno si olakšati uzimanje određenih stvari iz ormara.