Utorak, 06 prosinca, 2022

Namještaj

Odabir namještaja za određen prostor vrlo je individualan čin i obično je stilski vezan za uređenje ostatka kuće. Namještaj ovisno o prostoriji i namjeni prijeko je potreban za odlaganje raznih stvari. Život bez ormara, polica, stolova i stolica bio bi gotovo nemoguć, a riječ komfor bila bi nepoznanica.

U većini slučajeva sreli smo se s prostorijama koje izgledaju male zato što u njima ima uglavnom previše namještaja. Osvrnite se na trenutak oko sebe. Da li se oko vas nalazi gomila stvari koja je zauzela velik dio slobodnog prostora. Često smo vrlo sentimentalni prema namještaju, ali namještaj je zamjenjiv i pravim namještajem, korištenim na pravi način ubrzo dolazite do dosta slobodnog prostora. U današnje vrijeme izbor namještaja je bogat, ali kad konačno odlučite kupiti komad namještaja teško će te pronaći baš to što ste si vi zamislili.

Sjedeće garniture

Sjedeće garniture obično je tapecirani namještaj kompletiran od nekoliko različitih elemenata. Najčešće je to kutna garnitura s foteljom ili tabureom…