Zaštita na radu za poduzetnike – pitanja i odgovori iz prakse

Zagrebačka tvrtka Anparo d.o.o. koja se bavi pružanjem usluga iz domene zaštita na radu , pokrenula je na LinkedInu grupu naziva ZAŠTITA NA RADU, Vi pitate – mi odgovaramo! Pitanja i odgovori iz prakse za poduzetnike.

Grupa je namijenjena svim zainteresiranim za ovo područje, a posebno poslodavcima, kao mjesto na kojem mogu postaviti sva pitanja i na kojem će dobiti sve odgovorena bilo kakve nedoumice iz ovog područja.

Na svojim internetskim stranicama Anparo je upravo zbog približavanja ove tematike poslodavcima i poduzetnicima, pripremila cijelu kategoriju naziva savjeti, gdje kroz seriju članaka pod nazivom Praktični savjeti iz prakse, na konkretan, realan i čitljiv način želi ovu temu i paradigmu zaštite na radu približiti poduzetničkoj javnosti.
Uređenje kuća i stanova sa sobom povlače niz opasnosti, stoga je zakonodovac donio niz odredbi kojih se poslodavci moraju pridržavati kako bi se osigurali životi djelatnika i svih drugih osoba na gradilištima. Ponekad su neke odredbe zakona kao i izmjenjeni Pravilnici prepuni nerazumljivih uputa Poslodavcima, stoga je jedna ovakva grupa, koja upravo njima pomaže, idealno mjesto u kojem u kratkom vremenu možete doći do konkretnih informacija. Bravo za Anparo!